Studio Noordenwind

Studio Noordenwind is een nieuwe naam voor ons opleidingsorkest (voorheen jeugdorkest). Onze ‘studio’ bevat opleidingen voor slagwerk en blaasinstrumenten en hierbij zit het opleidingsorkest Studio Noordenwind.

Het volgen van cursussen zal hier ook deel van uit gaan maken, bijvoorbeeld een tambourmaitre cursus. Eventueel zijn we van plan om voor in de toekomst mogelijkheid te bieden voor AMV lessen. AMV (Algemene muzikale vorming) is een cursus voor hele jonge muzikantjes. We laten deze kinderen kennis maken met ‘de basis’ van de muziek. Hierbij leren ze bijvoorbeeld omgaan met ritme, muzikaal gehoor, maar ook al met instrumenten. Dit is een opstapje voor de individuele muzieklessen.

Tegenwoordig dient Studio Noordenwind ook voor optredens van ons dweilorkest. We repeteren elke maandag van 19.00. tot 19.45 uur met dit orkestje.

Heeft u intresse om een opleiding of cursus te volgen? Of mee te draaien met ons dweilorkest? Neem dan contact op met Elizabeth Oosterbeek. Dit kan via mailadres: studionoordenwind@muziekverenigingboreas.nl of per telefoon: 06-83594734

 

studio 2

De huidige bezetting van Studio Noordenwind: Selma Dalstra (Trompet),  Elizabeth Oosterbeek (Bugel), Jacob Kluin (Bugel), Trieneke Brontsema (Alt-Saxofoon), Evert Flikkema (Bes-Bas), Edwin Durieux (Trombone), Erik Huisman (Bariton), Laurens Slump (Slagwerk), Sytze van der Molen (Slagwerk)