Coronavirus

In verband met het Cornonavirus hebben we alle optredens afgelast tot tenminste 1 september. Wanneer de repetities weer van start zullen gaan is nog onbekend. Hierna zal een update volgen over onze vereniging.

De vereniging heeft besloten de verloting te verplaatsen naar maandag november tot zaterdag november. De trekking vind plaats op maandag november.

De banketstavenactie komt te vervallen

Geachte bewoner(s),

De papieractie van juni gaat ook niet door in verband met  de maatregelen tegen het coronavirus.

Uw kunt uw papier de komende periode zelf inleveren in een tijdelijke container , op het voormalige Agrifirm terrein, wadwerderweg 87.

De container staat rechts achter in de hoek op het terrein.

Ook de komende papieracties is deze situatie nog voortduren, als de situatie verandert melden we dat op onze site, Facebook en op Usquert.net

Door de maatregelen kan een tekort ontstaan  aan grondstoffen voor de productie van voedselverpakkingen en hygiënepapier. Het verzoek aan u het papier in te leveren.

Bedankt voor uw medewerking.